Rezervirajte sada

NAŠA PRIČA

Slavlje Imotskog uključuje svih šest osjetila u humano i velikodušno vrhunsko gostoprimstvo, inovativno sazdano od naše izvorne tradicije.

Naš tim okupljaju zajedničke strasti prema porijeklu i usađenoj navici pružanja gostoprimstva što je odlika ljudi koji žive na ovim prostorima.

Donosimo različita životna iskustva, od planiranja i izgradnje hotela, kuhanja vrhunske gastronomije, vrhunskog servisa i pružanja usluga smještaja, a želimo i dalje učiti, naša nagrada je zadovoljstvo naših gostiju.

Izgradili smo Emotheo Heritage Hotel kao mjesto radosti i snage gdje se Imotski slavi i doživljaji emotivno vode kulturom i ljepotom naše zemlje. Slaviti Imotski za nas znači graditi osobni odnos s njegovim veličanstvom, jednim gostom, jednim iskustvom. Predani smo detaljima u personalizaciji naših gostiju, savršenoj lokaciji i svim aspektima doživljaja.

Dizajn

Emotheo Heritage Hotel spaja tradiciju i inovaciju. Njegova arhitektura vizualni je izraz te ideje. Istočni dio pročelja obnovljena je stara zgrada u kojoj je nekada davno bio i hotel, dok zapadni dio pokazuje kako arhaični uzori mogu potaknuti arhitektonsku inovaciju. Interijeri hotela slijede isti slogan. Primjerice, tepih u hodnicima inspiriran je rimskim mozaikom pronađenim nedaleko odavde. Tople boje kamena i drva, zasjenjene plavetnilom naših voda i neba, daju dodatnu čar. Svaka hotelska soba priča priču o važnoj imotskoj znamenitosti. Uniforme osoblja su moderno skrojene prema motivima naših narodnih nošnji. Restoran i bar oslikavaju istu sliku kroz uzvišene somatske užitke.

OTKRIJTE IMOTSKI

Imotski je poznat po svojim jezerima, bistrim vodama i umjerenoj klimi kroz četiri godišnja doba. To je rastuća destinacija drevne povijesti, kulture i događanja tijekom cijele godine. Poznat je i po kontinuitetu života, plodnom tlu, elegantnim vinima i bogatoj gastronomiji koja spaja dalmatinske, osmanske, venecijanske, francuske i austrijske utjecaje. Njegove ceste, sela, gradine i sveta mjesta svjedoče o trajnom nizu civilizacija koje su naseljavale ovu zemlju, tvoreći autentični imotski način života koji uživamo danas. Kakve god vaše želje bile, naši asistenti su vam pri ruci da osmislite nezaboravno iskustvo. Možete istražiti grad, posjetiti vinarije, uživati ​​u povijesnim turama, doživjeti vremenski pomak u slikovitim kamenim selima i utvrdama, avanturu u planine i još mnogo toga.

PRONAĐITE SVOJ PUT

Imotski i njegova regija nalaze se u središnjem dijelu sjevernog Mediterana blizu obale, povezan sa ostatkom svijeta međunarodnim zračnim lukama u Splitu, Dubrovniku i Mostaru. Privatni prijevoz automobilima može se organizirati s bilo kojeg od tih mjesta.

Privatni automobil goste dovodi iz zračne luke Split do hotela Emotheo Heritage za oko 90 minuta. Potrebno je 3 sata od Dubrovnika i 90 minuta od Mostara. Gosti koji putuju automobilom mogu lako doći do Imotskog autocestom A1, koja povezuje Zagreb, Split i Dubrovnik. Izađite na izlaz 29, Zagvozd, a zatim slijedite put do Imotskog još 20 minuta.