Rezervirajte sada

Slavimo Imotski

Otkrijte Imotski

Koja je ovo država, prijatelji?

Ovo je Ilirija, gospođo.

A što da radim u Iliriji?

Shakespeare: „Dvanaesta noć“

Emotheo Heritage Hotel naša je konceptualna i emocionalna posveta rodnom kraju. Svaki dio je izrađen u ovom tematskom skladu: od arhitekture, interijera, logotipa, uniformi i ukrasa do bara i restorana. Svaki komad materijala, boje i ukrasa priča priču o našoj kulturi, pažljivo utkanoj na inovativan način.

Ovi Shakespeareovi stihovi sažimaju našu neotkrivenu zemlju, nepoznatu svima osim ljudima koji ovdje žive od pamtivijeka. Imotski je autentičan Iliriji, zemlji mitova, legendi, tisućljetne prošlosti, dramatične prirode i autentične kulture. Budući da je ovo srce Mediterana, raskrižje carskih putova i okosnica istoka i zapada, kulture su se na ovom području prirodno miješale ostavljajući traga u našoj baštini. Ali oni su također ovdje transformirani… jer nemoguće je posjetiti ovaj kraj a da se i sami ne transformirate.

Ovdje očekujte neočekivano, zamislite promjenu i unesite tu promjenu u svoj svakodnevni život. Gdje god bili, zamislite svoju Iliriju……ma gdje god bili.

Pronađi svoj put Imotski

IMOTSKI

Pronađite svoj put

Imotski i njegova regija nalaze se u središnjem dijelu sjevernog Mediterana blizu obale, povezan sa ostatkom svijeta međunarodnim zračnim lukama u Splitu, Dubrovniku i Mostaru. Privatni prijevoz automobilima može se organizirati s bilo kojeg od tih mjesta.

Privatni automobil goste dovodi iz zračne luke Split do hotela Emotheo Heritage za oko 90 minuta. Potrebno je 3 sata od Dubrovnika i 90 minuta od Mostara. Gosti koji putuju automobilom mogu lako doći do Imotskog autocestom A1, koja povezuje Zagreb, Split i Dubrovnik. Izađite na izlaz 29, Zagvozd, a zatim slijedite put do Imotskog još 20 minuta.

Map


Rezervirajte svoju Imotsku priču

Emotheo posebna ponuda

Zemlja mitova i legendi

Vrhunski smještaj

Kulturni doživaljaji

Restoran & bar

Tri Sunca

Doživljaji

Slavimo Imotski